Főoldal
Nyílt nap 2014. január 29.
13_mk_kiadvany_007_hatter.jpg
Hagyományos nyílt napunk 2014. január 29-én szerdán 10.00 órától kerül megrendezésre, a B épület aulájában (Veszprém, Egyetem utca 10.).
A műszaki és természettudományok iránt érdeklődő középiskolások a Mérnöki Kar oktatóitól, hallgatóitól kérdezhetnek a szakok önálló standjainál, a nyílt kurzusainkon bepillanthatnak kutatóműhelyeink munkájába, illetve megismerkedhetnek a hallgatói élet számos színterével.
Bővebben...
 
HVG Rangsor - továbbra is a műszaki felsőoktatás élvonalában
hvg_2014_okt_kiv_2_k.jpgA HVG felsőoktatási rangsorában, az összesített műszaki képzési területen az oktatók kiválósága kategóriában Karunk az első helyet foglalja el.
Az oktatók összetételének és a diák-tanár arány tekintetében is a rangsor élén állunk. Oktatóink több mint 81%-a rendelkezik tudományos minősítéssel, így az oktatás színvonalát jelentős mértékben befolyásolja, hogy a Mérnöki Karon az egy minősített oktatóra jutó diákok száma 13 fő.

Ez évben kilencedik alkalommal jelent meg a HVG felsőoktatási intézmények rangsorát tartalmazó kiadványa. Az intézmények és karok rangsorai ezúttal is az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatási Hivatal és az Educatio Nonprofit Kft. adatainak felhasználásával készültek.
 
Tájékoztató fórum
jelentkezok550x244.pngA Pannon Egyetem jelentős projektállomány-bővülésének köszönhetően más felsőoktatási intézményekben nem elérhető, különleges lehetőségeket kínál hallgatóinak, amely hozzájárulhat későbbi szakmai pályájukhoz. A hallgatóknak nyújtott szolgáltatások, valamint a 2014/2015. tanévre vonatkozó képzési programok bemutatása céljából tájékoztató megbeszélést szervezünk az érdekelt egyetemre jelentkező diákoknak és szüleiknek.
A rendezvényre 2014 januárjában két alkalommal kerül sor az alábbiak szerint:
Bővebben...
 
Szakirányú továbbképzési szakok
A diplomával rendelkezők számára számos szakirányú továbbképzési szakunkon kínálunk fejlődési, továbbtanulási lehetőséget. Képzéseink tematikái jól alkalmazkodnak a gazdasági szféra igényeihez, a munkaerőpiac gyors változásaihoz. Gyakorlatias tudásanyaggal és az adott területen elismert szakemberekből álló oktatói gárdával segítjük a jelentkezők szakmai tovább- és átképzését.
Bővebben...
 
Heti Válasz Felsőoktatási rangsor - gépészmérnök képzés
heti_valasz_2013.jpgA Heti Válasz és a CEMI magyar egyetemek és főiskolák rangsorát tartalmazó 2013. évi felmérésében tizenkettő hazai felsőoktatási intézmény közül a Pannon Egyetem Gépészmérnöki Intézetében folyó gépészmérnök-képzés a 4. helyet foglalja el.

A korábbi években megszokott Heti Válasz rangsorokhoz képest jelentős módszertani váltás történt. A korábbi években alkalmazott oktatói, munkaerő-piaci rangsorelemek kikerültek a mutatók közül. Az idei rangsorolás a felvett hallgatók kiválóságára összpontosított, ezért a mutatók a tavaly felvett diákokat minősítik.
 
A Mérnöki kar reklámspotja felvételizőknek
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 12 - 22 / 22
 
  mk_kiadvany_th.png

Egyéb

Főoldal
Mérnöki Kar oldala

Keresés

Felvételivel kapcsolatos információk:
Fekete Rita 
tel.: 88/624-743 
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.