Főoldal arrow Segítjük a karriered!
Karrier Iroda PDF Nyomtatás E-mail

Mindenhonnan hallani, hogy a diploma megszerzése önmagában még nem elég, eladni is tudni kell magunkat. Nagyon sokat segíthet egy jó tudományos diákköri, diploma, vagy akár doktori téma választás, mely már nagyjából körvonalazza a kapcsolatokat, a leendő munkát, de nem elhanyagolható a témavezető szerepe sem.

A Pannon Egyetemen működő Karrier Iroda is rengeteget tud segíteni olyan kérdések megválaszolásában, hogy milyen céghez érdemes elmenni dolgozni, egy állásinterjún miket kérdezhetnek, mik a jó válaszok, hogyan kell jó önéletrajzot írni magyarul és idegen nyelven, milyen fizetési kategóriába esik egy adott szakmának a kezdő fizetése, mely változhat országrészenként, és cégenként. Rengeteg ingyenes kiadvánnyal és tanáccsal tudnak ellátni, mely segíti a felkészülést a munkaerőpiacra. A Karrier Iroda állásadatbázist tart fent, mely a regisztrált hallgatók számára szabadon böngészhető.

Nem utolsó sorban megemlítendő, hogy diplomásként is több szolgáltatás vehető igénybe a Karrier Irodán keresztül (Universitas gyűrű, állásadatbázis, közösségi portál), valamint egyetemi hírekről továbbiakban is értesülhetsz majd. Nem szeretnénk, hogy a diploma kézhez vétele a kapcsolatok megszűnését, és egy teljesen új életet jelentene, hanem az ifjú korban megszerzett kapcsolatokat ápolni, dédelketni szükséges, és ehhez próbál az Egyetem is segítséget nyújtani.

Végül tekitsd meg a Pannon Állásbörze összefoglaló kis filmjét bizonyítékul:

 
< Előző   Következő >
 
  mk_kiadvany_th.png

Egyéb

Főoldal
Mérnöki Kar oldala

Keresés

Felvételivel kapcsolatos információk:
Fekete Rita 
tel.: 88/624-743 
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.