Főoldal arrow Hallgatói élet
Hallgatói élet PDF Nyomtatás E-mail

A Pannon Egyetem évente megrendezésre kerülo rendezvényei

Veszprémi Egyetemi Napok (VEN)

A VEN szelleme két évente elojön az Egyetem kazamatáiból, és megmutatja magát, hogy emlékezzünk arra, mirol szólt és mirol szól a Pannon Egyetemhez tartozni. A VEN szelleme kiválaszt öt hallgatót egy-egy arculattal öt csapat élére, és csodálatos tulajdonságokkal ruházza fel oket. Hát errol szól a VEN, öt csapat, egy hét buli a tavaszi szünetben. Egy életre szóló élmény. csapat_08.jpg

 

 

AKÓ

Egy 24 órás fergeteges vetélkedosorozat, mely végén a legjobb csapat jutalma egy akó bor és egy egész sült malac. Móka, vidámság, kacagás és italozás (no persze csak gyümölcslé!!!) és a kifáradás tilos.

Szakestek

Minden szak évente,félévente megrendezi a szakestjét. Célja, hogy összetartsa az egy közösségbe tartozókat, és olyan hagyományokat teremtsen, vagy ápoljon melyek hatására soha nem fogod elfelejteni, hogy melyik szakra jártál. Ezek során hasznos kapcsolatokat építhetsz oktatókkal és hallgatókkal egyaránt.

vm_szakest_2.jpg

 

 

Regatta

Az évente megrendezésre kerülo fix üléses tízevezos Balaton Regattán szurkolhattok Keszthely vagy Veszprém csapatának. Ez a színvonalas kikapcsolódást nyújtó rendezvény olyan vonzó paraméterekkel rendelkezik, mint izgalom, ingyen sör és virsli, no és a Balaton part. Azt hiszem, ennél több nem is kellhet egy meleg tavaszi napon. A csapatba kerülésre is van lehetoség, de azért bizony keményen meg kell küzdeni.

Fotók itt...

  
< Előző
 
  mk_kiadvany_th.png

Egyéb

Főoldal
Mérnöki Kar oldala

Keresés

Felvételivel kapcsolatos információk:
Fekete Rita 
tel.: 88/624-743 
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.