Főoldal arrow Teszt menüpont
Teszt menüpont
Megújult a honlapunk PDF Nyomtatás E-mail
next.png

Örömmel tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy felvételizőknek szóló honlapunk immáron megújult formában áll a továbbtanulni szándékozók rendelkezésére. Megúlult honlapunk ITT érhető el. Ez a weboldala továbbra is elérhető, amennyiben a régebbi cikkek, hírek között szeretne böngészni.

Az új honlapunkkal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. címre.

 
A Mérnöki kar reklámspotja felvételizőknek PDF Nyomtatás E-mail
 
HVG Rangsor - továbbra is a műszaki felsőoktatás élvonalában PDF Nyomtatás E-mail
hvg_2014_okt_kiv_2_k.jpgA HVG felsőoktatási rangsorában, az összesített műszaki képzési területen az oktatók kiválósága kategóriában Karunk az első helyet foglalja el.
Az oktatók összetételének és a diák-tanár arány tekintetében is a rangsor élén állunk. Oktatóink több mint 81%-a rendelkezik tudományos minősítéssel, így az oktatás színvonalát jelentős mértékben befolyásolja, hogy a Mérnöki Karon az egy minősített oktatóra jutó diákok száma 13 fő.

Ez évben kilencedik alkalommal jelent meg a HVG felsőoktatási intézmények rangsorát tartalmazó kiadványa. Az intézmények és karok rangsorai ezúttal is az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatási Hivatal és az Educatio Nonprofit Kft. adatainak felhasználásával készültek.
 
Heti Válasz Felsőoktatási rangsor - gépészmérnök képzés PDF Nyomtatás E-mail
heti_valasz_2013.jpgA Heti Válasz és a CEMI magyar egyetemek és főiskolák rangsorát tartalmazó 2013. évi felmérésében tizenkettő hazai felsőoktatási intézmény közül a Pannon Egyetem Gépészmérnöki Intézetében folyó gépészmérnök-képzés a 4. helyet foglalja el.

A korábbi években megszokott Heti Válasz rangsorokhoz képest jelentős módszertani váltás történt. A korábbi években alkalmazott oktatói, munkaerő-piaci rangsorelemek kikerültek a mutatók közül. Az idei rangsorolás a felvett hallgatók kiválóságára összpontosított, ezért a mutatók a tavaly felvett diákokat minősítik.
 
A Mérnöki kar bemutatkozó kiadványa PDF Nyomtatás E-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 9 / 11
 
  mk_kiadvany_th.png

Egyéb

Főoldal
Mérnöki Kar oldala

Keresés

Felvételivel kapcsolatos információk:
Fekete Rita 
tel.: 88/624-743 
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.